Vidljivi signali koje muškarci vide kod žena

Žene trebaju znati da muškarce uzbuđuju vizualni signali i da je to važan element seksualnog odgovora za muške. Velika većina muškaraca odgovara na vizuallne podražaje kada se radi o ženama, muškarci vole pogledati izazovno obučenu i atraktivnu ženu ali to ne znači da tu sliku neće odbaciti ili će je realizirati u seksualni podražaj. “Ostani hladan” riječi su koje dobro opisuju muški libido, budući postoji malo muškaraca koji nisu izgubili kontrolu vlastitih misli i ona donja polovica tijela u potpunosti zavlada muškarcem.

Napokon mogu buljiti! Glupo i nepristojno gledanje
Koliko često se muškarci zateknu kako glupo i nepristojno gledaju (bulje) u ženske obline čak i u javnosti. Naravno oni u tim javnim situacijama nastoje to izbjeći i ne žele da ih se uhvati jer znaju da je to nepristojno. U tzv. svakodnevnim situacijama kao plaža, razno razni poslovni sastanci nastoje zadržati kontakt očima ali samo da se ode dalje i da se žena koja ih privlači skine ponašanje im više nebi bilo prioritetno.

 Orgazam
Muškarci dolaze do orgazma brže od žena što znači da se prilikom seksa moraju više potruditi i ne misliti samo na vlastito već i ženino zadovoljstvo. Koliko se često iz tog razloga muškarci trude voditi ljubav u sporijem ritmu, nadajući se da će tako dovesti ženu do vrhunca.

 Nesigurnost kod muškaraca

Muški imaju gomilu nesigurnosti i nisu ni približno samouvjereni i otvoreni kako se žele prikazati. Oni se boje da neće ispuniti očekivanja ne samo na poslu već i u krevetu. To je slaba točka svih muškaraca i ako ne dobiva odobravanje i potvrdu od vlastite žene on često završi kod druge ili postaje jako nesiguran a samim time loš i u krevetu.

Kako muškarci doživljavaju nesigurnost kod žena

Muškarci veoma teško razumiju ženske “kočnice”. Iskusan i emocionalno zreo muškarac koliko god bio očaran ženskim fizičkim izbledom razumijet će ženu kada se skriva ispod posteljine i sve će učiniti da se žena osjeća dobro premda bi mu bilo draže da vidi razodjevenu ženu pored sebe u punoj ljepoti.

(c) Can Stock Photo