Znakovi da želi nešto više od prijateljstva s vama

Da li je samo vaš prijatelj ili živi u nadi da će to biti nešto više? Postoje znakovi ili kretanja koje mogu pomoći da se otkrije da li je vrijeme za nešto više od prijateljstva ili drugoj strani dati do znanja da se prestane zanositi iluzijama.
Na najkraći način, najbolji ste prijatelji već godinama. Uživate u druženju s njim i ne događa se ništa romantično između vas dvoje ili to samo vi tako mislite.
Možda je sramežljiv i ne želi vam reći da ga seksualno privlačite ili se boji da ti njegovi osjećaji prema vama ne unište prijateljstvo. Ali ako netko osjeća seksualnu privlačnost pošteno je to dati do znanja drugoj strani.

U članku su navedeni neki od znakova koji mogu pomoći da budete sigurni što vaš “prijatelj” stvarno osjeća prema vama.

1. Fizički kontakt
Fizički kontakti koji nisu potrebni povezani su za zavođenjem. Dodirivanje rukama dok razgovarate i korištenje svake prilike bez opravdavanja za dodir.

2. Napadno gledanje
Svako malo nepotrebno i napadno gleda u dijelove vašeg tijela, koje ne može dodirivati ali zamišlja kako bi to bilo kada bi imao vaše dopuštenje ili se usudio.

3. Sve želi raditi samo s vama u društvu. Premda oboje imate i druge prijatelje većinu vremena provodite samo vas dvoje zajedno. Uobičajeno on uvijek prvi predlaže druženje na mjestu koje vi volite posjećivati ali nasamo bez prijatelja.

4. Zanima ga sve o vašem ljubavnom i seksualnom životu. Na taj način prosuđuje kolike mu je mogućnost uspjeha. Ako nemate dečka to smatra prilikom a ako imate to je za njega izazov.

5. Njegov seksualni život. Kada on zna sve o vašem seksualnom i ljubavnom životu govori o svojim seksualnim avanturama. Na taj način želi postići da vi zamišljate kako vodite ljubav s njim a u stvari vi ga ne želite zamišljati na taj način.

6. Nasmijavanje. Vaš prijatelj se trudi stalno nasmijavati vas. Često je razlog tome što vas on želi vidjeti nasmijanu budući mu se sviđate.

7. Vaši prijatelji misle da ti je on dečko. Kada ćujete tako nešto očito je da on drugima šalje takve osjećaje koji struje od jednog do drugog vašeg prijatelja.

8. Zaštitnik. On vas nastoji štititi od svega i svih. Ne dozvoljava nikome da govori nešto protiv vas. On je dokaz da između muškarca i žene još uvijek postoje velikodušne i galantne geste.

(c) Can Stock Photo